Renovering av badet

Modernisering for ethvert budsjett

Renovering av baderom eller våtromsfirma i Norge

Baderom Pluss har spesialisert seg på baderoms renovasjon av høy kvalitet, hvor du kan komme inn i din nye, barrierefrie dusj på et minimum. Med våre mange prisbelønte konsepter forvandler vi det gamle badet ditt til en ekte velvære i henhold til dine behov. Renovering av bad med Baderom Pluss er enklere og mindre komplisert enn du kanskje tror. Hos oss kan du pusse opp uten mye skitt og støy og helt ukomplisert, fordi du bare har en kontaktperson som tar seg av alt for deg og du får en baderomsrenovering fra én kilde. Om nødvendig vil elektro-, tømrerarbeid, rørleggerarbeid og installasjonsarbeid utføres for deg sammen med autoriserte samarbeidspartnere fra regionen.
baderom

Renovering av baderom

image

Rørleggertjenester

Vi har spesielt fokus på renovering av våtrom og utfører montering av vann- og avløpsledninger, montering og installasjon av kraner, varmtvannsbereder, toaletter, badekar, dusjkabinetter osv. Vi garanterer utført rørleggerarbeid følger fagnormen for våtrom. Vi er våtroms sertifisert mester bedrift.

image

Tømrertjenester

Noen ønsker delvis renovasjon av våtrom, andre ønsker total renovering av våtrom. Vi tar alt fra riving til innredning av ditt bad. Alle våre snekkere har lang og bred erfaring fra fra tidligere utførte prosjekter. Våre team som består av rørlegger, snekker og elektriker samarbeider på tverrfaglig nivå og sørger for fin flyt i arbeidene som skal utføres.

image

Elektrotjenester

Det er viktig med god planlegging av det elektriske arbeidet ved en renovasjon. Kabler, stikkontakter og brytere av eldre modell gir økt sikkerhetsrisiko i hjemmet. Alle våre elektrikere er oppdatert på det siste innen el- markedet samt kvalifiserte til å installere elektriske anlegg og utstyr. Du får et sikkert el-anlegg som er trygt for deg og dine. Din trygghet er vårt ansvar.

image

Flisleggertjenester

Vi har dyktige flisleggere som har god erfaring fra å legge fliser på våtrom. Arbeidsoppgavene dekker også forarbeidet, som fukt isolering av gulv og vegger. Vi bruker kun kvalitetsprodukter fra kjente leverandører samt holder høy kvalitet og tilfredsstiller lovpålagte krav til dokumentasjon. Du velger flis og design, vi realiserer ditt ønske.

Fordeler med badoppussing med Baderom Pluss

Individuell badeplanlegging av våre eksperter

Jevn renovering fra en enkelt kilde

Full gjennomsiktighet i pris og ytelse

Uanstrengt, rimelig og rask komplett baderomsrenovering.

Når du vil ha en fersk, moderne oppdatering, mer lagringsplass, ekstra sikkerhetsfunksjoner eller alt det ovennevnte, leverer vårt team av komplette baderomsmakere ditt drømmebad uten hodepine. Vi gir deg stilen du ønsker med det budsjettet du trenger, og tillater aldri at funksjonalitet kompromitterer vakker design.
Et nytt bad fra Baderom Pluss gir ditt hjem komfort, stil og verdi. Vår eksklusive fullstendige ombyggingsprosess for bad fjerner gamle materialer og inventar og erstatter dem med vakre alternativer i et bredt utvalg av farger og stiler. Med Baderom Pluss unngår du hodepine ved å håndtere upålitelige entreprenører, stadig skiftende aktualitet og uventede kostnader.

Ta badet ditt til neste nivå

Tilbake på dagen var badene stort sett funksjonelle i naturen, og det er grunnen til at utdaterte bad ikke har den luksusen og roen til moderne bad. Hvis badene dine ikke er det du vil at de skal være av en eller annen grunn, går du glipp av det. Men heldigvis er det profesjonelle oppussingsteamet for baderom på Baderom Pluss her for å hjelpe, og vi har erfaring med å påta oss ethvert oppussingsprosjekt for baderom, uansett hva målet ditt er.
Vi ønsker å gi deg et bad du er stolt av, et bad du kan glede deg over. Vi tilbyr førsteklasses ombygging av baderom, fra første trinn til første gang du slår på kranen. Dessuten kan vi jobbe innenfor ethvert budsjett, enten du vil ha en fullstendig renovering eller en mindre oppdatering. Størrelsen på lommeboken din spiller ingen rolle – vi vil jobbe med det du har råd til å bruke.

Hvorfor bør du vurdere ombygging av baderom?

Enten du tenker på å ta på deg et badoppussingsprosjekt fordi badet ditt ser utdatert, det ikke er nok lagringsplass på badet ditt, du har vokst ut av størrelsen på badet ditt eller av en annen grunn, det er en rekke fordeler som følger med ombyggingsprosjekt for bad. Her er bare noen av fordelene som følger med ombygging av bad:

Det er så mange grunner til å vurdere å oppdatere badet ditt. Men uansett om du er på utkikk etter en større mesteromoppussing eller en mindre halvbadoppussing, er det viktig å velge riktig ombyggingsfirma for jobben.

Gratis inspeksjon og prisoverslag for baderomsrenovering

Hvordan det fungerer

image

1. Be om tilbud

Be om et tilbud uten forpliktelse og gratis. Din personlige baderomsplanlegger vil kontakte deg på ønsket dato. Sammen vil vi diskutere dine ønsker og ideer til ditt nye drømmebad.

2. Planlegg bad med eksperter på nettet

Planlegg det nye badet ditt fra hjemmet ditt. Våre eksperter svarer individuelt på dine ønsker og gir deg detaljert råd, gratis og uten forpliktelser. Etter planleggingen vil du motta et tilbud på ditt nye bad til en fast pris.

image

3. Få et nytt bad installert

En erfaren Baderom Pluss stedssjef kommer hjem til deg for å ta målinger og vil nå koordinere byggearbeidet. Det nye badet ditt blir installert profesjonelt og etter planen av lokale håndverksbedrifter og overlevert ferdig til deg.

Nylige prosjekter

Flusterd impressive man farcrud open inside punitively around after wasteful
telling coldly spokel squid hesitantly gibbered some tyrans.
intervio
Timeless & Elegant

Residential Works

intervio
Timeless & Elegant

Commercial Works

intervio
Timeless & Elegant

Architecture Design

intervio
Timeless & Elegant

Residential Works

intervio
Timeless & Elegant

Commercial Works

intervio
Timeless & Elegant

Architecture Design

Vanlige spørsmål

 • Hva er inkludert i baderomsoppussingstjenesten din?

  Med vår ombyggingstjeneste kan du oppdatere forfengelighet, vasker, kraner, badekar, dusj, gulv, belysning, oppbevaring, veggmaling, fliser og mer. Egendefinerte dusjdører, walk-in badekar og sikkerhets trinn badekar oppussing kan også inngå i badet ditt oppussing. Produkt- og designalternativene varierer etter marked, og prosjektene spenner fra små, semi-tilpassede oppdateringer til en fullstendig overhaling av badet ditt.

 • Hvilke forberedelser må jeg gjøre?

  Hvis du bestemmer deg for å renovere badet ditt med Viterma, trenger du ikke å bekymre deg for noe. Alt arbeidet utføres for deg av våre høyt utdannede håndverkere.

 • Hva koster en badoppussing?

  Du spør deg sannsynligvis: "Hva koster en badoppussing meg?" I utgangspunktet avhenger svaret naturlig av hva dine ønsker og ideer er og hvor stort badet er. Normalt er imidlertid regelen her at det ofte kreves mange forskjellige håndverkere for oppussingen, noe som ikke bare gir stress i å koordinere avtaler, men også høyere utgifter. Bedre å gå for en fullverdig leverandør som Baderom Pluss. Hos oss får du alt arbeid fra én kilde og sparer dermed tid og penger. Vær også forsiktig med antatt billige leverandører. Dette medfører vanligvis høye tilleggskostnader for arbeid som fylling, pussing eller silikonisering. Baderom Pluss fastprisgaranti forhindrer slike problemer.

 • Hvor lang tid tar det å renovere et bad?

  En badrenovering med Viterma implementeres på rekordtid. En totalrenovering av badet tar minst fem virkedager. Gulv, tak og vegger fornyes, en dusj på gulvnivå installeres og baderomsmøbler, inventar og sanitæranlegg byttes ut. Med en delvis renovering på kort tid erstatter vi ditt gamle badekar eller dusj med en barrierefri dusjløsning med det sømløse veggsystemet. De andre sanitæranleggene gjenstår.

 • Hva må jeg vurdere når jeg planlegger en badoppussing?

  Mange har feil ideer om baderomsrenovering fordi de frykter støv, smuss og støy. Med Baderom Pluss er det mulig å pusse opp et komplett bad på maksimalt fem virkedager. Det viktigste er en gjennomtenkt planlegging av rommet. Det er viktig at du har en kontaktperson som tar over koordineringen av alt arbeidet for deg. Et annet viktig kriterium er at badeksperten tar nok tid til å gi deg detaljert råd. Baderom Pluss oppfyller disse kravene og gir deg også absolutt planleggingssikkerhet med fastprisgarantien.

 • intervio

  Vil du bestille ditt neste drømmebad / våtrom? Ta kontakt!

  Bredt utvalg av tjenester fra Renoveringsfirmaet for baderom. Få det uforpliktende tilbudet sendt via e-post innen 24 timer!

   FÅ EN GRATIS KONSULTASJON MED VÅRT LAG