About Us

Baderom Pluss

I 2017 ble den klare ideen om Baderom Pluss formulert og konsolidert så mye at den førte selskapet til etableringen. En idé som vi fremdeles representerer ved å understreke kvaliteten på tjenestene og tidløsheten til rett design i renoveringen av bad, kjøkken, vaskerom, og selvfølgelig sanitæranlegg. Vi er en rørleggerkjede med en nettbutikk for våre kunder og kjedemedlemmer. Oslo by har blitt et sentralt driftsområde, men takket være økende prosjekter har vi klart å skape et andre driftsområde i Viken-regionen. Selskapet tilstreber å bevare og påpeke den unike forretningsidentiteten som kjennetegner vårt forhold til kundene og den påfølgende oppfyllelsen av forventningene innen renovering av våtrom. Vi er en våtromssertifisert mesterbedrift, der du som kunde kan være trygg på at du benytter en aktør med alle nødvendige sertifikater og godkjenninger, og at du vil få en høy kvalitet på leveransen.

Vi gjør det enkelt for deg å trives på badet ditt

Vi forenkler jobben for deg og håndterer de viktigste elementene i oppussingen. Vi organiserer, prosjekterer og planlegger, mens du gjør det som er mest gøy- finner dine drømmefliser, innredninger og kanskje noen flotte baderomstekstiler.

Vi har alt du trenger for ditt prosjekt på ett sted. Enkelt og oversiktlig.

1.

Befaring

2.

Design

3.

Arbeid

Befaring

Den første fasen av jobben handler om å sette mål for kunden i løpet av renoveringsprosessen. Konseptet er detaljert i henhold til løsningene til ulike prosjekter. Kundens visjon blir tydeliggjort gjennom utarbeidelse av skisser og designkonsept. Muligheten for redigering og endring av prosjektet gir selskapets fleksibilitet takket være sin egen øyeblikkelige applikasjon, som automatisk genererer tilbud med alt av dokumentasjon. Ved hjelp av en fleksibel applikasjon er det mulig å tilby og avklare ideer umiddelbart under det første møtet.

Design

I den andre fasen påpekes tydelig virksomhetsdesignet, dvs. den visuelle stilen. I denne fasen bruker interiørdesignere prinsippene for designtenking, der vekten er på kundens behov. Vi tegner badet i 2D plantegning og i 3D. Designet tilbyr et utvalg av forskjellige konsepter som kan kombineres etter behov. Den resulterende formen er en 3D-visualisering som fanger prosjektets realistiske og tydelige utseende.

Arbeid

Oppstart av prosjekt i følge detaljert tilbud og tegning.  Vi har alle yrkesgrupper hos oss som gir deg drømmerommet til avtalt tid og pris, fra tegning til ferdig prosjekt. Vi vil i løpet av sommeren 2021 lansere vår egen kundeportal, noe vi er alene om i markedet. Den fungerer som en virtuell prosjektleder som påpeker detaljene i renoveringen og prosessen til alle kollegaer og hovedsaklig kunden.

Hvorfor velge oss?

Profesjonalitet

Vi har profesjonelt personale og profesjonelle tjenester for deg.

Kvalitetsmaterialer

Vi garanterer materiale av førsteklasses kvalitet sammen med en langsiktig garanti.

God planlegging

Vi planlegger ned til minste detalj og gir deg en 3D tegning av prosjektet.

Tilgjengelig

Vi er her 24/7 til kundens tjeneste.

Garanti

Hos oss får du full garanti, opptil 20 år.

Hva kundene sier om oss

Ta gjerne en kikk på hva andre sier om oss.

Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere er
intervio
intervio
intervio
intervio
intervio
intervio
intervio
intervio
intervio
intervio
intervio
intervio